22 november 2011

Informazioni


Ni vet väl att de bloggar jag rekommenderar läggs i en lista typ längst ner till höger på sidan va? På så vis är de alltid lätta att hitta om ni vill slippa bläddra i arkivet för att hitta en av de fantaaastiska bloggar ni fått nys om här. 


Om ni vill läsa vad jag skrev om bloggarna dock, kan det ju vara lämpligt att hitta själva inlägget. Och det gör ni lättast genom att använda er av de så kallade etiketterna, de ligger dels i en lista till höger de också, och sedan kategoriserar de varje inlägg (syns nederst, på ungefär samma ställe som publiceringsdatum). Bloggarna jag rekommenderar ligger under etiketten "Bloggar", Dagens!-inlägg ligger både under "Dagens" och "Roligt". Det här inlägget hamnar under "Bloggen" för det är info om den  här bloggen. Som ni förstår. Krångligt? Det borde funka, pilla runt lite. 


Och skulle det vara några frågor, om egentligen vad som helst, feel free to comment! Det vet väl alla hur man gör? Här under inlägget står det "Upplagd av Skribenten kl. 08.10" och sen antal kommentarer (förmodligen 0). Om ni klickar på kommentarer får ni snart full access till ett litet kommentarsfält där ni kan skriva precis vad ni vill. Magi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar